Снимка pixabayЖители на сирийския град Камишли изпратили напускащите района американски войници

...
Снимка pixabayЖители на сирийския град Камишли изпратили напускащите района американски войници
Коментари Харесай

Руски медии твърдят, че жители на сирийски град са целили американските войски с домати и камъни

Снимка pixabay

Жители на сирийския град Камишли изпратили напускащите региона американски бойци като ги замеряли с камъни и домати, написа Комсомолская истина, базирайки се на агенция Havar, неприятния случай се случил сега, в който бойците напускали града на път към родината си. По този метод жителите на сирийския  град посочили отношението си към Америка, която взе решение да изтегли войските си и то незабавно. 

``
реклама

Припомняме, че Тръмп отхвърли по-нататъшно присъединяване на американските бойци във военните дейности в Сирия, само че кюрдите одобриха решението му като изменничество от страна на съдружника си. Американският президент предложи на сирийците като опция сами да пазят земите си.

На 9 октомври турските войски преминаха сирийската граница и започнаха нахлуване. Те възнамеряват да освободят територията от терористите. За да се контролира обстановката в Сирия, в Анкара пристигна вице-президента на Съединени американски щати. На среща с Ердоган бе реализирана сделка за преустановяване на военните дейности. За пет дни кюрдите трябваше да правят отстъпка на по-безопасна територия.  

Превод " Петел "

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИм
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР